Sari la conținut

Cupa Mondială la „Sărituri cu schiurile”, la băieţi se va desfășura în premieră la Râşnov

-cupa-mondiala-la-sarituri-cu-schiurile-la-baieti-se-va-desfatura-in-premiera-la-rasnov

Oficialii Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS) au anunţat, că Râşnovul va găzdui în premieră etape din Cupa Mondială la sărituri cu schiurile, la masculin.


   Astfel, în weekend-ul liber dintre etapele de la Bad Mitterndorf (Austria) şi Lahti (Finlanda), mai exact în zilele de 21 şi 22 februarie 2020, vor avea loc două concursuri individuale pe trambulina HS 97 de pe Valea Cărbunării.


   Va fi pentru prima dată când Cupa Mondială la masculin va fi găzduită de Râşnov, după ce până în prezent acolo au poposit etape de Cupa Mondială la feminin (din 2014), Cupa Continentală la masculin şi Campionatul Mondial de Juniori (2016).


    „Ne bucurăm că am primit organizarea unor etape de Cupă Mondială pentru băieţi, după toate evenimentele pe care le-am găzduit în ultimii ani. Am lăsat mereu o foarte bună impresie, oaspeţii noştri ne-au oferit mereu un feedback pozitiv, astfel că ultima decizie FIS a venit oarecum firesc. Este rezultatul unei munci depuse în ani de zile. Suntem convinşi că vom fi din nou la înălţime", a declarat Liviu Butnariu, primarul Râşnovului.

Comentarii

Ultimă oră