Sari la conținut

Ansamblul folcloric „Măgura Codlea” a aniversat 50 de ani de activitate

ansamblul-folcloric-magura-codlea-a-aniversat-50-de-ani-de-activitate

Ansamblul folcloric „Măgura Codlea” a marcat sâmbătă 50 de ani de activitate neîntreruptă!


   Iar actualii membrii, împreună cu invitații lor, au sărbătorit cu emoție aniversarea a 50 de ani de folclor, de dans, de cântec popular, de activitate permanentă desfăşurată cu multă trudă, dedicare şi ataşament remarcabil în păstrarea şi promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor strămoşeşti!

Timp de 50 de ani în mod neîntrerupt membrii Ansamblului Măgura din Codlea alături de coordonatorii lor au contribuit la perpetuarea şi cultivarea autenticităţii folclorului românesc reușind să însumeze un palmares bogat de premii obţinute de-a lungul timpului.


    Secretul reușitelor? Talentul, dedicarea și multă muncă!


   De ani buni, Ansamblul folcloric „Măgura Codlea” a reuşit să apropie dansatorii ca într-o mare familie. S-au legat prietenii, s-au născut poveşti de dragoste. Unde altundeva, dacă nu în locul în care de la o repetiţie la alta şi până la spectacol, ajungi să îţi cunoşti partenerul de dans, îndrăgindu-l cu bune şi mai puţin bune, trăind alături de acesta satisfacţia rodului muncii depuse. Totul pentru promovarea frumosului.


    Ansamblul Folcloric „Măgura” Codlea nu mai are nevoie de o prezentare specială. Cunoscut şi foarte apreciat pe plan local, naţional şi chiar internaţional, își îmbogățește constant colecţia de premii prin noi și noi reușite.


    Câştigător a numeroase concursuri, atât la nivel naţional cât şi internaţional, cu un palmares bogat, Ansamblul Folcloric „Măgura” al Casei Municipale de Cultură Codlea este mereu la înălțime!


  Îi felicităm cu căldură și le dorim mari succese și reușite și în continuare!

Comentarii

Ultimă oră