Sari la conținut

Patru jucători de la Kids Tâmpa convocați la „naţionalele” României şi Moldovei

patru-jucatori-de-la-kids-tampa-la-nationalele-romaniei-si-moldovei

ACS Kids Tâmpa Braşov are nu mai puţin de 4 jucători convocaţi la următoarele acţiuni ale loturilor naţionale de juniori ale României şi Republicii Moldova din perioada următoare.


   Astfel, David Tălmaciu (foto), component al ACS Kids Tâmpa Braşov U19, se va prezenta la lotul naţional U18 (jucători născuţi în anul 2002), unde a fost selecţionat de către antrenorul Dan Oprescu. Tălmaciu este la prima convocare la lotul naţional, el urmând să dispute cu „naţionala” două meciuri amicale contra reprezentativei similare a Albaniei, în zilele de 13 august şi 15 august 2019, la Buftea.


   De asemenea, Sergiu Pîrvulescu şi Nicolas Antone au fost şi ei chemaţi la lotul naţional U17. Selecţionerul Adrian Văsâi are nevoie de cei doi „urşi” pentru două jocuri amicale contra echipei similare a Sloveniei, ce se vor disputa pe 13 şi 15 august 2019, tot la Buftea.


     Nu în ultimul rând, Vadim Covalciuc a fost convocat la lotul U17 al Republicii Moldova, în perioada 16-23 august, pentru câteva partide de pregătire.

Comentarii

Ultimă oră