Sari la conținut
claudia-senescu-la-mix-actual

E VOCEA care ne spune, în fiecare dimineață, la Radio Brașov, “ Bună de... dimineața, devreme”! Pentru asta se trezește la 4, cu mult înainte de cântatul cocoșilor. Dar face asta cu E VOCEA care ne spune, în fiecare dimineață, la Radio Brașov, “ Bună de... dimineața, devreme”! Pentru asta se trezește la 4, cu mult înainte de cântatul cocoșilor. Dar face asta cu atâta pasiune și drag de viață, încât alungă orice urma de oboseală! Secretul ei? Mereu ruj- rosu aprins!- pe buze, ceașca de cafea alături, telefonul-birou și ... o carte! Pentru că da, Claudia citește. Și citește. Și... citește și povestește. Ca să fii un bun radio-jurnalist trebuie să spui frumos ce spui, dar să ai și... ce spune!


Avea 17 ani când s-a întâlnit prima oară cu radioul. La Botoșani. Acolo unde a crescut și a făcut liceul. Și a fost dragoste la prima... auzire!
La radio și-a cunoscut și viitorul soț, pe care la urmat la Brașov.


25 de ani mai târziu, după ce s-a făcut inginer optometrist - da, da, e specialistă în ochelari! - Claudia Senescu și-a regăsit iubirea din unde. Și a avut curajul de data asta să-și asculte inima! Să o ia de la capăt, cu doi băieți mari de acum, mândri tare de mama lor.


Răsună clădirea de pe Olteț a Mix Media Group de râsul ei molipsitor. Iar bucuria... se transmite! Sunt sigură că vocea ei v-a atins inima și timpanul. Așa ca e vremea să-i auziți povestea. Care a adus ceva scânteie de lacrimi în ochii ei, incredibil de verzi și de frumoși!

Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră