Sari la conținut
prince-pol

I-ați auzit vreodată vorbind pe ”prince Pol” și ”princess Lia”? Te doare burta de rîs. Niște indivizi găunoși, cu ifose princiare. Aduc bine cu îmbogățiții de prin alte părți care-și cumpără titluri de la nobili scăpătați. Numai că ”prens Pol”, așa-și zice pastișa, în ingliș, fiu legitim al fiului nelegitim al regelui Carol al II-lea, a fost ajutat masiv, și deloc dezinteresat, să intre pe scena ”regală” dîmbovițeană. Pe ușa din dos.

Așa că ipochimenul a profitat de ajutor și adună cu osîrdie terenuri, case, păduri, castele… fiind pe cale să devină cel mai bogat român. Dacă dai căutare pe Google, vei găsi o sumedenie de titluri de genul: prințul a revedicat conacul cutare… Țiriac a cumpărat o pădure de la Pol… prințul vrea și Peleșul… prințul se judecă pentru domeniul de la Lăpușna… prințul a revedicat 770 hectare de teren agricol și 537 hectare de pădure în Timiș… și așa mai departe, la nesfîrșit. Sute de milioane, dacă nu miliarde de euro.

Așa stînd lucrurile, pare superfluă întrebarea, de ce s-o fi repezit cuplul prezidențial (Traian+Maria) să se încumetrească, botezîndu-le odrasla celor doi caraghioși? În timp ce-l spurca golănește pe Regele Mihai. Probabil că vom afla cîndva spre cine au curs averile dobîndite de numitul Pol, cu sudoarea frunții avocaților. S-ar putea să avem mari surprize-surprize…

Comentarii

Ultimă oră