Sari la conținut
viceprimarul-costel-mihai-la-mix-actual

A fost, cu ani în urmă, cel mai tânăr consilier local din Brasov. Apoi cel mai tânăr vice. În urmă cu 4 ani, la vremea urgiei DNA, a ajuns viceprimarul despre care vocile cârcotașe nu mai conteneau a spune că “își va rupe gâtul”, pentru că “e singurul nebun care mai semnează ceva în Primărie”. Nu s-a temut niciodată. S-a ocupat de termoficare, la vremea când stătea să explodeze butoiul, din cauza furiei celor care nu aveau apă caldă și căldură în case. Și de transportul în comun, înainte de a deveni metropolitan.

Aici vor fi multe de făcut în Brașovul viitorului. Școlile și “cultura” au rămas în responsabilitatea lui. Costel Mihai nu și-a rupt gâtul, dar s-a călit în administrație. Șeful PMP Brașov candidează din nou la Primărie. Nu mai e critic așa cum era acum 4 ani, pentru că nu i se pare corect să se delimiteze de executivul din care face parte.

Dar nu e nici “iepuraș”, cum se speculează. Are la fel de multe de zis, dar acum știe și vrea să le facă. Pentru că, într-un oraș cu probleme mari de poluare și de trafic, cu o dezvoltare imobiliară uriașă, după ani în care multe s-au făcut haotic, chiar sunt multe provocări pentru administrație.
Costel Mihai la Mix Actual.

Comentarii

Ultimă oră