Sari la conținut
-cadourile-nu-sunt-mereu-usor-de-ales

familie, la prieteni, la cei dragi, pe care  să-i surprindem şi să le facem pe plac. Dar când vine vorba de cumpărat cadouri, apar problemele. Părinţii sunt cei vizaţi deoarece tentația de a se întoarce în propria lor copilărie, de a face comparații sau de a încerca să-și compenseze sentimentul de vinovăție că nu stau prea mult cu copiii lor îi face deseori să greșească atunci când fac cadouri. Ei nu trebuie însă mereu să satisfacă în totalitate dorinţele copiilor.

Este indicat înainte să cumpăraţi cadoul pentru copiii dumneavoastră să ţineţi cont de vârsta pe care o are şi de necesităţi. O jucărie în plus nu va face decât să completeze colecţia pe  care deja o are şi nu îi va stimula creativitatea sau alte calitaţi pe care le are.De asemenea nu judecaţi greşit pe principiul eu nu am avut el de ce să aibă sau nu a fost suficient de cuminte şi nu a obţinut notele pe care le voiam la şcoală. Nu uitaţi, este Crăciunul!

Aşadar să faci un cadou nu este mereu simplu. Analizaţi bine înainte şi nu încercaţi doar să vă faceţi copiii fericiţi, ci să le si  oferiţi ce au nevoie. Veți fi și dumneavoastră mult mai fericiți!!!

Comentarii

Ultimă oră