Sari la conținut

Continuă renovările la Spitalul Judeţean din Braşov

-continua-renovarile-la-spitalul-judetean-din-brasov

Președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a anunțat că vor continua investițiile de modernizare a spațiilor de la Spitalul Județean.  Este vorba de  aripa B, ceea ce înseamnă 40% din unitatea medicală. Reabilitarea acestei părţi din spital este în completarea aripii deja modernizate prin sumele alocate de guvernul Tăriceanu.Executivul judeţean intenţionează să finalizeze acest proiect anul viitor, când vor să înceapă construcţia noului spital universitar de la Hărman.
„Așa cum am promis, vom continua investițiile în modernizarea Spitalului Județean Brașov. Astfel, cu banii pe care îi avem deja în cont, respectiv 8,2 milioane de lei, din vânzarea clădirii Spitalului de Dermatologie, vom mai reface încă 40% din saloanele Spitalului Județean“, a declarat Căncescu. Șeful administrației județene a mai precizat că a vorbit cu  deputatul Constantin Niță, iar pentru anul viitor vor face împreună lobby la București pentru obținerea a încă două milioane de euro, bani necesari pentru finalizarea lucrărilor de la Spitalul Județean.
Pe de altă parte, Căncescu nu a renunțat la  ideea de a construi un nou Spital Clinic Universitar la Hărman. „Avem terenul, avem proiectul făcut de Ministerul Sănătății (pe vremea lui Eugen Nicolăescu), am discutat și cu colegii din USL, anul viitor vrem să începem lucrările la fundație. Cu sprijinul Ministerului Sănătății vom reuși să facem și acest obiectiv foarte important pentru brașoveni“.

Comentarii

Ultimă oră