Sari la conținut

E oficial: se organizează și în acest an la Brașov Festivalul „Cerbul de Aur”

-e-oficial-se-organizeaza-si-in-acest-an-la-brasov-festivalul-cerbul-de-aur

 TVR alocă 6,5 milioane de lei pentru ediţia 2019 a Festivalului „Cerbul de Aur”. Organizatorii vor să facă o simulare şi pentru o altă locaţie: Arenele Ţiriac. Perioada propusă: 22 - 26 august 2019!

Televiziunea română a solicitat miercuri oficial Primăriei Braşov organizarea în parteneriat a ediţiei 2019 a Cerbului de Aur, care va avea loc în a doua parte a lunii august. Potrivit primarului George Scripcaru, cea mai posibilă perioadă ar fi 22 – 26 august 2019, dar acest lucru se va stabili în perioada următoare.

O delegaţie a TVR, formată din preşedintele-director general Doina Gradea, directorul festivalului, Smaranda Vornicu şi managerul de proiect, Otilia Iancu, s-au întâlnit miercuri 3 aprilie 2019 cu Primarul George Scripcaru, pentru o primă discuţie oficială referitoare la acest subiect.

„Am avut astăzi o discuţie cu echipa de conducere a TVR şi a festivalului Cerbul de Aur, care şi-a exprimat, în mod oficial, intenţia de a organiza ediţia 2019 a festivalului. Este foarte bine că vom continua acest parteneriat pentru un festival de marcă pentru Braşov şi că avem aceste discuţii mai devreme decât anul trecut şi putem organiza lucrurile mai bine. Am stabilit deja grupul de lucru cu reprezentaţii Primăriei Braşov şi ai TVR, la care se va alătura şi Consiliul Judeţean Braşov. Bugetul aprobat al TVR pentru această ediţie a festivalului este de 6,5 milioane de lei, la care se va adăuga şi co-participarea noastră, aşa cum a fost şi până acum.


   Le-am cerut partenerilor noştri de la TVR să facă o simulare şi pentru o altă locaţie a festivalului, de exemplu arena Ion Ţiriac, unde am avut deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2013. Detaliile tehnice şi etapele organizării festivalului vor fi discutate în grupul de lucru, iar în paralel noi vom derula detaliile procedurale care ţin de oficializarea parteneriatului şi a contribuţiei noastre la bugetul festivalului”, a declarat primarul George Scripcaru.

Acesta nu a făcut public, însă, ce buget se va aloca de la Consiliul Local pentru acest eveniment. În schimb, cei de la Consiliul Judeţean au prevăzut, deja, în buget 550.000 de lei, sumă identică cu cea de anul trecut.

Comentarii

Ultimă oră