Sari la conținut

Femeile de afaceri din Kazahstan, în delegaţie la Braşov

-femeile-de-afaceri-din-kazahstan-in-delegatie-la-brasov

Între 24 şi 28 ianuarie 2020, Braşovul va fi vizitat de o delegaţie formată din membre ale Asociaţiei Femeilor de Afaceri, Filiala Regiunii Pavlodar din Kazahstan.


   Misiunea economică îşi propune stabilirea unor legături de afaceri între femeile de afaceri din Kazahstan şi din România.


  „Asociaţia de femei din Kazahstan, din regiunea Pavlodar este interesată de şapte domenii şi mai precis, de latura de construcţii, de latura de reţele hoteliere, farmacii, zona de epurare a apei, agenţii de turism şi bineînţeles, zona de textile şi produse cosmetice”, a precizat preşedintele CONAF Braşov, Silvia Pohrib (foto mijloc).


  Pe lângă stabilirea legăturilor de afaceri, misiunea va reprezenta şi o foarte bună şansă de interacţiune între două culturi diferite, din două ţări cu un potenţial economic ridicat. „Vorbim despre culturi diferite, despre mentalităţi diferite, două ţări care au potenţial, două ţări care pot oferi multe, iar schimbul dintre ele este cu atât mai interesant cu cât oamenii care vin şi care își aduc aportul în această misiune sunt oameni din diferite zone de interes”, a explicat reprezentanta CONAF Braşov, Alexandra Grancea (foto dreapta).


     Oaspetele din Kazahstan vor putea vizita Braşovul şi împrejurimile, vor lua contact cu viaţa socială şi culturală a oraşului nostru iar luni, 27 ianuarie 2020, de la ora 11:00, vor avea loc şi lucrările misiunii, la Hotel Rainer.

Comentarii

Ultimă oră