Sari la conținut
-la-reduta-se-joaca-shakespeare-


Luni, 1 aprilie,  Teatrul “Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe aduce la Brașov spectacolul “Operele complete ale lui William Shakespeare, pe scurt!”.
Cele două reprezentații se vor juca la Centrul Cultural Reduta, de  la orele 10.00 și 15.00. Spectacolul oferă parcurgerea tuturor operelor lui William Shakespeare în mai puţin de două ore. Comedia cu tente parodice, scrisă şi jucată iniţial de trei americani: Adam Long, Daniel Singer şi Jess Borgeson, montată ca un brief a celor peste 70 de texte ale lui W. Shakespeare, ne oferă o imagine a celebrului autor din alt unghi față de cel cu care ne-am obişnuit până acum. Regia: Lucian Ţion. Distribuția: Sebastian Marina, Ion Fiscuteanu Jr. şi Daniel Rizea.

„Reperele shakespeareene sunt materii prime introduse în fabrica de râs a spectacolului. Se face haz nu de scrisul lui Shakespeare, nu de tematica arhicunoscută a pieselor, deşi a avut parte şi de detractori ca orice autor de geniu, care ar savura deriziunea, ci de suficienţa consumatorului de azi, grăbit şi instruit după ureche. Dar terapia Shakespeare prinde bine atât spectatorului mediu, cât şi celui rafinat.” spune criticul Adrian Țion.


PREȚ BILET Elevi/studenți: 7 RON. Adulți: 10,50 RON.  Biletele se găsesc la Centrul Cultural Reduta, Brașov

Comentarii

Ultimă oră