Sari la conținut

Mickey Mouse îi va învăţa pe copii să circule civilizat cu autobuzele RATBV

-mickey-mouse-ii-va-invata-pe-copiii-sa-circule-civilizat-cu-autobuzele-ratbv

Sute de afişe cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate marca „Disney” le vor oferi sfaturi importante copiilor, dar nu numai, cu privire la câteva norme de conduită în mijloacele de transport în comun din municipiul Braşov.

„Afişele, realizate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de «naşterea» celebrului Mickey Mouse, vor fi plasate în autobuze, troleibuze şi în terminalele RATBV SA şi reprezintă rezultatul colaborării societăţii noastre şi a Asociaţiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Braşov cu reprezentanţii studiourilor «Disney».

Afişele conţin mesaje şi îndemnuri vizuale către publicul călător cu privire la normele de conduită în mijloacele de transport în comun, respectiv cu privire la vorbitul la telefon, la mâncatul în timpul călătoriei, la transportul bagajelor voluminoase etc”, au anunţat reprezentanţii RATBV.

Materialele educative vor fi postate din această săptămână în toate mijloacele de transport în comun, precum şi în terminale.

„Apreciem că vor reprezenta un mod agreabil de însuşire a regulilor de conduită în autobuze şi troleibuze”, consideră conducerea RATBV.

Comentarii

Ultimă oră