Sari la conținut

Radio Braşov copilăreşte! Ascultă-ne pe 87 cu 8 fm şi vei câştiga premii frumoase!

-radio-brasov-copilareste-ascultane-pe87-cu-8fm-si-vei-castiga-premii-frumoase

Vineri şi sâmbătă toţi copiii care vor intra în direct cu animatorii postului braşovean şi vor fi pregătiţi cu momente artistice, au şansa să câştige nenumărate premii.
Surprizele se vor ţine lanţ începând de la primele ore ale dimineţii. Aşadar, nu schimbaţi frecvenţa, dacă vreţi să copilăriţi cu adevărat!

Surprizele pregătite de animatorii Radio Braşov sunt nenumărate. Astfel vineri şi sâmbătă cei care vor suna la 0268.422.400 şi vor intra în direct cu un moment artistic, fie că e vorba de recitarea unei poezii sau de interpretarea unui cântec, vor fi premiaţi.
Copiii vor putea primi ochelari de soare, perechi de role, enciclopedii şi dulciuri, dar şi un tort cu sigla Radio Braşov.
„Îmi place la nebunie să mă joc cu copiii, să le spun poveşti, să răspund la întrebările lor alea multe, care încep cu de ce, dar de ce, dar de ce, să încercăm să schimbăm aşa pentru câteva clipe realitatea asta urâtă, îmbâcsită şi paranormală. Aş vrea să transformăm totul în ceva mai vesel, ceva mai sănătos, mai respirabil, chiar dacă nu ne costumăm în zâne şi în Feţi Frumoşi, dar imaginaţia nu are limite, nu? Şi e bine să ne imaginăm şi lucruri frumoase, nu numai fantezii bolnave. Mesajul meu de 1 iunie, Ziua Copilului, este mai degrabă adresat părinţilor: Lăsaţi-i pe copii să copilărească şi învăţaţi-i să copilărească!”, a spus Alina Bârsan, animator Radio Braşov.
„Vor fi multe, multe premii surpriză pentru ei. Trebuie doar să sune şi să ne spună ceva frumos din copilăria lor, ce năzbâtii au mai făcut pe acasă, cum îşi ascultă sau nu părinţii, pot să ne spună o poezie drăguţă, ceva care să fie legat de copilăria lor frumoasă”, ne-a spus Teodora Ştefan, animator Radio Braşov.
„Eu, de exemplu, sărbătoresc alături de toţi colegii mei cu foarte multe premii pentru cei mici, şi cu derogare de la soartă, mai sărbătoresc aşa: prima zi calendaristică a verii şi ziua mea de naştere. Va fi o zi cu foarte multe premii, va fi un maraton al premiilor, îi rugăm pe părinţi să nu se mulţumească doar cu ceea ce vor câştiga cei mici de la radio, ci să facă în aşa fel încât cei mici, la finalul zilei de 1 iunie, să tragă linie şi să se declare înainte de toate obosiţi şi mai pe urmă mulţumiţi de tot ceea ce au primit şi de tot ceea ce au făcut”, ne-a mărturisit Nora, animator Radio Braşov.
Aşadar, atenţie părinţi! Nu uitaţi să oferiţi copiilor dumneavoastră cadouri frumoase de ziua lor şi nu schimbaţi frecvenţa 87 cu 8.

Comentarii

Ultimă oră