Sari la conținut
-reduceri-de-25-la-trenurile-zapezii

CFR Călători acordă reduceri de 25% în cursul săptămânii la "Trenurile Zăpezii", spre şi dinspre munte, începând cu 1 ianuarie 2013, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

Asrfel de la 1 ianuarie 2013, pasagerii vor beneficia de variante avantajoase de călătorie prin oferta "Trenurile Zăpezii", care vor da posibilitatea, în special iubitorilor sporturilor de iarnă, să aleagă din variantele de călătorie spre şi dinspre munte la unele trenuri spre şi dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei şi Piatra Neamţ, adresându-se în acelaşi timp tuturor categoriilor de pasageri, indiferent de vârstă.

Reducerile tarifare pentru aceste trenuri sunt: 25%, de luni până joi, pentru pasagerii care circulă cu trenuri pe rută directă, la clasa a 2-a, şi au ca punct de plecare sau destinaţie o staţie de pe ruta Sinaia - Braşov, şi tot 25%, de luni până joi, pentru pasagerii care au ca staţie de plecare sau destinaţie Vatra Dornei, respectiv Piatra Neamţ.

Tot în aceeaşi perioadă, oferta privind "reducerile 31% şi 56%, pentru Valea Prahovei" pe rute între Sinaia - Braşov şi retur e valabilă şi în cursul săptămânii şi, în plus, în zilele de final de săptămână, respectiv vineri, sâmbătă şi duminică, pasagerii pot utiliza oferta "Biletul de week-end", care acordă reduceri între 15% şi 35% (în funcţie de numărul de weekend-uri).

Oferta de călătorie ''Trenurile Zăpezii'' este valabilă până la data de 28 februarie 2013 şi se poate procura de la staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, online sau de la automatele de vânzare bilete CFR. Pasagerii care optează pentru această ofertă nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Oferta va fi vândută ca opţiune de bază pentru cei care nu beneficiază de alte facilităţi

Comentarii

Ultimă oră