Sari la conținut

Rihanna rupe tăcerea! Uite ce spune despre relația ei cu DiCaprio!

-rihanna-rupe-tacerea-uite-ce-spune-despre-relatia-ei-cu-dicaprio

Fiindca presa a tot speculat ca intre Rihanna si actorul Leonardo DiCaprio ar exista mai mult decat o simpla relatie de prietenie, cantareata a decis sa rupa tacerea si sa lamureasca lucrurile.  Intr-un interviu acordat publicatiei "Hello!", artista in varsta de 27 de ani a negat faptul ca ar forma un cuplu cu ravnitul actor, spre dezamagirea multor fani care inca sunt de parere ca cei doi sunt facuti unul pentru altul. Atunci cand a fost intrebata "Cum ti se pare ca suna Rihanna DiCaprio?", Riri a zambit si a raspuns: "Suna ca si cum ar trebui sa stai departe de bloguri si tabloide, pentru ca reusesc de fiecare data sa induca in eroare".

De asemenea, vedeta a tinut sa specifice ca programul sau destul de aglomerat si solicitant, nu i-ar permite sa se dedice intru totul unei relatii. "Sunt atat de ocupata acum incat chiar nu cred ca as avea cum sa dedic timpul meu unui barbat. Nu mi s-ar parea corect", a marturisit Rihanna, spulberand orice zvon referitor la o posibila relatie intre ea si cel mai ravnit burlac al Hollywood-ului. "Barbatul care si-ar dori sa aiba o relatie cu mine, ar trebui sa poata sa tina pasul cu mine si sa nu se sperie de stilul meu de viata", a mai adaugat cantareata.

Declaratiile Rihannei coincid cu cele ale purtatorului de cuvant al actorului. Acesta marturisea in urma cu cateva saptamani pentru Los Angeles Time ca Leo "este singur de o buna perioada de timp" si ca "se concentreaza asupra carierei sale", el fiind ocupat cu filmarile pentru productia "The Revenant".

CITEȘTE MAI MULTE PE: divahair.ro

Comentarii

Ultimă oră