Sari la conținut

Rolem angajează 100 de persoane pentru noile proiecte Audi și BMW

-rolem-angajeaza-100-de-persoane-pentru-noile-proiecte-audi-si-bmw

Compania Rolem SRL Codlea, parte a grupului german Hib Trim Part Solutions – prima multinaţională din domeniul automotive care a pătruns pe piaţa românească, a încheiat anul trecut cu afaceri de 55 de milioane de euro, prognozându-șI pentru 2015 un business în creștere cu peste 15%, de 64 de milioane de euro, scrie bizbrasov.ro.

Compania a ajuns la un număr de 1.200 de angajați, după ce anul trecut a făcut în jur de 100 de angajări, pentru anul acesta mizând pe același număr. De altfel, compania încearcă să îșI recruteze viitorii angajați încă din perioada studenției, oferind annual 35 de burse private studenșilor. „Cuantumul bursei nu este același, ci este acordat în funcșie de munca prestată”, a explicat Răzvan Urdea, directorul Rolem SRL Codlea, companie care are două fabrici în județul Brașov, una la Codlea și o a doua la Ghimbav, în cadrul Olympian Park.
Compania, care produce ornamente de lemn pentru interiorul maşinilor de lux ale brandurilor Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen sau Porsche, a investit anul trecut șase milioane de euro în noi utilaje șI estimează că va atinge același nivel și în 2015.

Comentarii

Ultimă oră