Sari la conținut

Procesul în cazul Marian Cozma continuă la Tribunalul din Veszprem. La ultimul termen de judecată din procesul privind uciderea fostului handbalist român Marian Cozma, pe data de 8 februarie 2009, într-un club de noapte din Veszprem, instanţa a analizat cu atenţie imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local. Astfel, s-a stabilit că primul care l-a atacat pe Marian Cozma a fost Rafael Şandor, urmat în ordine de Victor Nemeth, Ivan Stojka şi Pal Gabor. Raffael Şandor, cel acuzat de uciderea fostului handbalist român, a oferit un motiv cel puţin şocant pentru altercaţia în care l-a ucis pe Cozma. "S-a uitat urât!", a spus Şandor.
Dar, deşi este acuzat că i-a aplicat lui Marian Cozma lovitura cauzatoare de moarte, fapt confirmat şi de imagini, Rafael Şandor susţine că el a intervenit doar pentru a-i despărţi pe Nemeth şi Cozma.
Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesic, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în varstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Comentarii

Ultimă oră