Sari la conținut

Salariu de până la 4.000 de euro pe lună în vânzarea cosmeticelor

-salariu-de-pana-la-4000-de-euro-pe-luna-in-vanzarea-cosmeticelor

O companie din Austria angajează zece persoane din România cu experiență în vânzări care să lucreze în Viena, la magazinele situate în locații de top. Jobul constă în promovarea și vânzarea produselor cosmetice premium de îngrijire a pielii, angajatul urmând să fie un consilier de vânzări de produse de înfrumusețare, scrie capital.ro.

Postul presupune o implicare full time, persoanele fiind remunerate pe bază de comision în funcție de vânzările lunare realizate. Conform anunțului de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro, este posibil ca angajații să câștige între 3.000 și 4.000 de euro pe lună.

Dacă îți dorești să obții unul din cele zece posturi scoase la concurs, trebuie să fii o persoană orientată către rezultat care se simte confortabilă în poziția de a face marketing direct, invitând potențialii clienți să beneficieze de o consultație și de o demonstrație a produselor.  Mai mult decât atât, ulterior, există posibilitatea să participi la dezvoltarea și extinderea companiei în Marea Britanie.

http://www.capital.ro/salariu-de-pana-la-4000-de-euro-pe-luna-in-vanzarea-cosmeticelor.html

Comentarii

Ultimă oră