Sari la conținut

„Târgul Românașul”, conceput pentru a sărbători ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI

-targul-romanasul-special-conceput-pentru-a-sarbatori-ziua-internationala-a-iei

La Centrul Cultural Reduta, brașovenilor li se pregatește în week-end-ul care urmează ceva special. Este vorba despre o expoziție cu vânzare, de produse artizanale românești în ton cu marea sărbătoare a Sânzienelor, când este celebrată și ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI!

Și în acest an se sărbătoreste prin „Târgul Românașul” ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI cu o minunată expoziție dedicată iei numită „HORA”, realizată în colaborare cu Asociația Firul Întors.

Va fi organizat cu această ocazie un târg cu produse realizate cu măiestrie de meșteri populari, târg cu multe creații concepute special pentru marea sărbătoare din week-end.


  Locul de desfăşurare: Centrul Cultural Reduta, la Galeria Mică, Braşov.


   Perioada de desfăşurare: 24 – 25 iunie 2017.

Program târg: 11:00 – 20:00

Așadar, brașovenii și turiștii, dornici de a păstra valorile specifice poporului nostru, sunt așteptați, cu mic cu mare, la un târg cu produse lucrate cu drag de mână. Expoziția Hora, la „Târgul Românașul” - un eveniment plin de frumos și farmec!

Tot pentru a celebra ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI, fetele și femeile sunt îndemnate să îmbrace ia românească și să pornească  sâmbătă, 24 iunie 2017, într-o plimbare la Bastionul Ţesătorilor, Turnul Alb și Turnul Negru. Întâlnirea are loc la ora 11.00, la fântâna din Piața Sfatului.

Comentarii

Ultimă oră