Sari la conținut
-tricolorele-cu-gandul-la-islanda

Relaxate după egalul de aseară cu Rusia, 21-21, la debutul de la Campionatul European de handbal feminin, fetele noastre au vorbit astăzi despre jocul din această seară cu Islanda.

Tricolorele nu se gândesc decât la varianta victoriei cu Islanda în această seară. Iată ce au declarat handbalistele lui Gheorghe Tadici n această dimineață, la Vrşeț.

„Cu Rusia a fost un meci foarte obositor, solicitant din punct de vedere fizic şi psihic. Am fi putut câştiga, dar e bun şi un punct.Ne gândim de acum la jocul cu Islanda, pe care trebuie să-l câştigăm!”

Iulia Curea

„Suntem o echipă unită, iar acest lucru ne-a ajutat să trecem cu bine peste jocul cu Rusia. Am regăsit atitudinea pe care am avut-o în 2010, în finala mică de la precedentul Campionat European. Putem spera la un rezultat foarte bun, aici, în Serbia”

Cristina Neagu

„Fiecare partidă are dificulatea lui. Nu puutem spune că Islanda este o echipă slabă, noi ne vom bate doar pentru victorie astăzi”

Oana Manea

„Am debutat la echipa națională şi vreau să mulțumesc fetelor că m-au ajutat şi am trecut cu bine peste jocul cu Rusia. A fost un debut frumos”

Crina Pintea

„Cu siguranță Islanda îşi va juca şansa cu noi în acceastă seară, se vor bate foarte mult. Noi vvrem să ne facem jocul nostru şi vom da totul pentru a câştiga”

Ada Nechita

„Fetele s-au mobilizat foarte bine în jocul cu Rusia şi am obținut un punct foarte important. Cu Rusia am câştigat un punct foarte important”

Adriana Țăcălie

„Cu Rusia am fost unite şi ne-am dăruit 100%. Am ieşit mulțumite de pe teren, dar totuşi, cu inima îndoită că am scăpat victoria printre degete”

Adina Meiroşu

Handbalistele tricolore au avut în în jurul orei 12.00, program de vizionare al jocului de aseară al islandezelor, după care s-a servit masa de prânz, urmată de 3 ore de odihnă.

Programul afişat al naționalei, făcut de selecționerul Gheorghe Tadici, era încheiat astfel:”Victorie clară cu Islanda, minim 8 goluri!”

România-Islanda, al doilea meci al tricolorelor la Campionatul European din Serbia, se joacă în această seară, de la ora 21.15. Tot în grupa D, Rusia va întâlni astăzi Muntenegru.

Comentarii

Ultimă oră