Sari la conținut

Veste senzațională pentru Simona Halep după calificarea în optimi la Miami

-veste-senzationala-pentru-simona-halep-dupa-calificarea-in-optimi-la-miami

Simona Halep s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o pe Camila Giorgi in turul III. Presa internationala elogiază prestatia tenismenei noastre și amintește că Halep poate ajunge numărul 2 ATP după turneul american.

Jurnalistii straini au remarcat jocul solid al Simonei, dar si evolutia buna a italiencei, scrie Ziare.com.

"O noua victorie pentru Simona, care ii poate lua locul Marie Sharapova in clasamentul WTA daca se impune la Miami" - La Presse (Canada).

Rusoaica Maria Sharapova a fost eliminată în mod surprinzător încă din turul doi al turneului de pe continentul nord-american.

"Simona Halep a ajuns pentru prima oara in optimi la Miami, dupa ce-a invins-o pe Giorgi. Romanca a fost prea puternica pentru italianca si atinge optimile dupa ce de trei ori s-a oprit in runda a III" - WTA.

"Tenismena romanca a invins-o pe Giorgi si a obtinut cea de-a 12-a victorie consecutiva in circuitul WTA" - L'Equipe (Franta).

"Italianca a facut un meci bun, dar a comis multe greseli. Simona a profitat de aceste cadouri si a jucat bine" - Tennis World (SUA).

"Simona si-a aratat clasa in jocul cu Camila Giorgi, care a inceput bine partida" - Sports Mole (Marea Britanie).

Mai multe pe ziare.com.

Comentarii

Ultimă oră