Sari la conținut
1-iunie-de-poveste-cu-zana-adriana-galerie-foto

Sâmbătă 1 Iunie, Mix TV – emisiunea pentru copii „TORTUL DE CIOCOLATA” şi Magic Land au oferit copiilor din Braşov o petrecere cu adevărat magică.
Organizatorii au pregătit petrecerea pentru ziua copiilor în cel mai mic detaliu: i-au aşteptat pe copii într-un loc cu jucării, leagăne şi tobogane. Încă de la sosire copiii au fost întâmpinaţi cu prăjituri şi baloane.
Sute de spectatori, mici şi mari, au venit la petrecere să se distreze şi să participe la spectacol.
Momentul cel mai aşteptat de copii şi părinţi a fost apariţia Zânei Adriana, care a fost întâmpinată cu multe aplauze şi mare bucurie de cei prezenţi. Zâna Adriana şi-a făcut apariţia pe scenă alături de personaje din poveste, aducând copiilor baloane.
Toţi cei prezenţi au asistat la un spectacol antrenant cu multe surprize: momente de dans sportiv, gimnastică ritmică, cântece şi poezii.
Nu au lipsit nici jocurile şi concursurile: cel mai îndrăgit concurs a fost cel de mâncat gogoşi, unde 30 de copii au urcat pe scenă dorind să demonstreze că ei pot mânca cel mai repede gogoaşa. Printre momentele pregătite pentru copii s-a numărat şi o prezentare de frizuri, a frizeriei Prichindel, copiii având posibilitatea să se coafeze ca în reviste.
O altă surpriză a evenimentului a fost tombola pentru copii şi părinţi unde 30 de copii s-au bucurat de cadourile pregătite de sponsori.  
Finalul evenimentului a fost marcat de apariţia unui mare Tort de Ciocolată adus de Zâna Adriana.
„A fost o zi unică, pentru mine şi pentru copii. Prin acest eveniment am dorit să le urăm la mulţi ani copiilor şi să se simtă apreciaţi. Cea mai mare surpriză  a fost, pentru mine, momentul de final când părinţii şi copiii mi-au strigat: «te iubim mult Zâna Adriana şi bravo pentru ceea ce faci pentru copii !».  
Eu mulţumesc tuturor copiilor şi părinţilor că îmi sunt mereu alături” ne-a declarat Zâna Adriana( MIX2TV)
Evenimentul va fi difuzat în cadrul emisiunii pentru copii „TORTUL DE CIOCOLATĂ” – MIX 2 TV (detalii pe facebook-tortuldecicolata)

Comentarii

Ultimă oră