Sari la conținut

100 permise de conducere suspendate de poliţiştii braşoveni!

100-permise-de-conducere-suspendate-de-politistii-brasoveni

În  intervalul 2 - 7 aprilie, polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur. În acest context, au fost constatate 17 infracțiuni la regimul circulației și opt de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 1419 sancțiuni contravenționale, dintre care 724 pentru depășirea limitei legale de viteză, 195 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 22 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 161.000 lei.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 101 permise de conducere, dintre care 14 pentru consumul de alcool, zece pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 39 pentru nerespectarea reglementărilor privind depășirea. Au fost  reținute 53 certificate de înmatriculare.

În intervalul amintit au fost sancționați şase pietoni, doi bicicliști și doi conducători de vehicule cu tracțiune animală pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Comentarii

Ultimă oră