Sari la conținut

Clubul de public speaking “Discuții. Discursuri. Dezbateri” (denumit anterior: Clubul de Public Speaking și Body Language Support) din cadrul asociației JCI Brașov își va deschide din nou porțile, începând cu data de 14 februarie 2013.

Animat de oameni cu experiență in domeniu, cu un nume proaspăt și o structură îmbunătățită, precum și o direcție adaptată nevoilor de dezvoltare personală, clubul “Discuții. Discursuri. Dezbateri” este locul ideal în care vă puteți îmbunătăți abilitățile de vorbit în public și puteți învăța să vă gestionati temerile și emoțiile.


Ședințele se vor desfășura bilunar – a doua și a patra săptămână din lună, și vor fi structurate astfel: în prima întâlnire din lună se vor aduce în discuție o serie de aspecte teoretice despre arta vorbitului în public, urmate apoi de un calup de scurte discursuri improvizate. În cea de-a doua întâlnire, pe baza celor discutate anterior, o parte din participanți vor pregăti un discurs (7-10 minute) și apoi vor primi feedback din partea celor prezenți. Evaluarea și feedback-ul vor fi elementele cheie ale dezvoltării și perfecționării fiecăruia dintre participanți, scopul nostru fiind acela de a învăța prin învățare – dai valoare, primești valoare!


Pe lângă mini sesiuni de traininguri, discursuri improvizate și pregătite, vor exista briefing-uri pe diverse tipuri de discursuri (inspirațional, motivațional, politic, umoristic, argumentativ ș.a.), concursuri de vorbit în public, sesiuni de networking, studii de caz pe discursuri celebre, precum și numeroase activități de relaxare și de cunoaștere între membrii clubului. Mai mult decât un simplu club de public speaking, clubul “Discuții. Discursuri. Dezbateri” îi așteaptă cu brațele deschise pe aceia interesați de perspectivele oferite de dezvoltarea lor personală, sătui de plictisul și prozaicul călduț al zonei lor de confort. Întâlnirile vor avea loc bilunar, la sediul JCI Brașov (strada Lungă 100) între orele 6.30 și 7.30 P.M. Accesul este gratuit și oricine este binevenit.


Facilitatorul întâlnirilor este Roxana Cârceag, trainer acreditat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), membru JCI, project manager al clubului “Discuții. Discursuri. Dezbateri”, fost președinte 2012 și actual vicepreședinte de relații publice al clubului de Public Speaking și Leadership Toastmasters Brașov.

Comentarii

Ultimă oră