Patinatorii de viteză ai Coronei au avut o prestaţie foarte bună la „Cupa Corona – 100 România”, competiţie organizată de Clubul Corona Braşov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov.

  Concursul desfășurat sâmbătă, 4 august 2018 a avut loc pe pista de role din Parcul Tractorul din Braşov și a reunit patinatori pe role care au concurat la toate categoriile de vârstă, de la copii până la seniori.

    În competiţia care a adunat la start aproape 100 de sportivi, patinatorii antrenaţi de Bogdan Stănescu şi Katalin Kristo au câştigat 14 medalii, dintre care 6 de aur, prin Cosmin Nedelea, Mihaela Hogaş, Ramona Ionel, Maria Moroşanu şi Cosmin Nedelea şi Roxana Manolache (în proba Mass Start Open), 4 de argint prin Roxana Manolache, Antonia Frâncu Citre, Marius Monea şi 3 de bronz prin Ariana Boariu, Cristian Popa, Ramona Ionel (ultimii doi în proba de Mass Start Open).

    De asemenea, Corona a câştigat argintul pe echipe.

   La finalul competiţiei, antrenorul Bogdan Stănescu a declarat că este mulţumit de concursul făcut de sportivii lui, mare parte dintre ei reuşind noi recorduri personale iar Mihaela Hogaş şi Cosmin Nedelea trecându-şi în cont recorduri naţionale.

 „A fost un concurs bun, cu o atmosferă foarte plăcută pe pista din Parcul Tractorul, iar sportivii noştri au avut prestaţii excelente. Seniorii au confirmat valoarea pe care o au, iar cei mici vin tare din urmă cu prestaţii din ce în ce mai bune de la concurs la concurs. Una peste alta, sunt mulţumit de timpii pe care i-au scos, dar vom lucra şi mai mult pentru a-i îmbunătăţi pentru că avem sportivi cu potenţial foarte mare”, a spus antrenorul Coronei.


    Rezultate complete obţinute de sportivii Coronei, la „Cupa Corona – 100 România”:

Nedelea Cosmin - loc I, record naţional 500 m, record de pistă;
Popa Cristian - seniori loc II;
Hogaş Mihaela - seniori, loc I şi record de pistă 500 m;
Manolache Roxana - seniori, loc II;
Ionel Ramona - Juniori B, loc 1;
Moroşanu Maria - juniori C, loc 1;
Frâncu Citre Antonia - juniori C , loc 2;
Medan George - juniori D, loc IV;
Frâncu Citre Cristian - , juniori D, loc VI;
Onica Jessica - juniori E, loc XI;
Niculae Maria - juniori E, loc XII;
Monea Marius - juniori F, loc II;
Boariu Ariana - juniori F loc III;
Adafinei Ania, juniori F - loc VI;
Munteanu Leila - juniori F , loc VIII;
Berliha Thea - juniori F , loc IX;
Spătăroiu Alexandra - juniori F, loc X;
Balescu Ana Maria - juniori F, loc XI.

În cadrul probei de „Mass Start, Open”:

Loc I Nedelea Cosmin;
Loc III Popa Cristian;
Loc I Manolache Roxana;
Loc III Ionel Ramona.