Sari la conținut
150-de-noi-locuri-de-munca-pentru-brasoveni

Compania brașoveană Stabilus România, subsidiara locală a grupului german Stabilus, va organiza luna viitoare propriul târg de cariere, în urma căruia speră să angajeze 150 de persoane.

Compania caută operatori mașini-unelte, sudori, vopsitori, montatori subansamble, strungari pentru departamentul de producție, electricieni și ingineri automatiști pentru departamentul de mentenanță. De asemenea se fac angajări în departamentele de strategie de producție, logistică, calitate, inginerie-dezvoltare, inginerie echipamente și procese, vânzări, financiar și IT.

„În prezent suntem 1.200 de persoane, dar intenționăm să ne creștem echipa, deoarece s-au transferat câteva proiecte de la fabricile din Germania și avem nevoie de personal”, au explicat reprezentanții companiei.

Afacerile Stabilus România au urcat anul trecut cu 35%, până la 575,622 milioane de lei (aproximativ 128 de milioane de euro).

Activitatea Stabilus România este structurată în trei divizii: Swivelchair (producţia de amortizoare pentru scaunele de birou), divizia Gas Springs (amortizoare cu gaz), respectiv divizia Powerise (actuatoare – dispozitive electromecanice pentru deschiderea şi închiderea portbagajelor autoturismelor).

În fabrica deţinută de Stabilus în localitatea Sânpetru, Braşov, sunt produse anual 5 milioane de amortizoare pentru aplicaţii industriale, mobilă, industria medicală şi scaune de birou, respectiv 1,2 milioane de actuatoare pentru industria automotive.

Sursa: bizbrasov.ro

Comentarii

Ultimă oră