Sari la conținut

18 străzi în planul de modernizare al Primăriei

18-strazi-in-planul-de-modernizare-al-primariei

Primăria Braşov a postat anunţul licitaţiei pentru elaborarea studiilor de fezabilitate privind modernizare a 18 străzi din municipiul Braşov, valoarea totală a contractului fiind estimată la peste 680.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov, licitaţia se desfăşoară pe 3 loturi, iar ofertele se vor depune pentru fiecare lot în fiecare parte.

Astfel, în primul lot, care are o valoare de circa 260.000 de lei, sunt incluse 7 străzi: str. Cascadei, str. Dihamului, str. Mălinului, str. Parcul Verde, str. Pomiculturii, str. Popasului, str. Tismana; cel de-al doilea lot cuprinde trei străzi: str. Aurel Marin, str. Dr. Liviu Câmpeanu, str. Augustin Bunea și contractul are o valoare estimată la 115.000 de lei; iar cel de-al treilea lot vizat, cu o valoare de peste 307.000 de lei, cuprinde 8 drumuri din noile zone rezidenţiale din cartierul Tractorul: str. I.C. Brătianu, str. George Bacovia, str. Eugen Jebeleanu, str. George Călinescu, str. Liviu Rebreanu, str. Emanoil Bernfeld, str. Ştefan Baciu, str. Ionel Teodoreanu.

Pentru toate cele trei loturi, termenul de depunere a ofertelor este 21 decembrie, iar documentele trebuie elaborate în termen de 5 luni de la data emiterii ordinelor de începere a serviciilor.

Comentarii

Ultimă oră