Sari la conținut
20-de-casute-in-piata-sfatului-

20 de căsuțe vor fi amplasate, din 18 decembrie în Piața Sfatului. Reprezentanții Primăriei au subliniat însă că nu va fi vorba despre un târg de Crăciun.

"Știm că toată lumea își dorește în această perioadă să simtă spiritul sărbătorilor, dar acesta nu este un târg de Crăciun. Faptul că permitem acestor operatori economici să își desfășoare activitatea în Piața Sfatului este pentru a-i sprijini. Dar nu va semăna cu ceea ce a fost în anii anteriori, la târgurile de Crăciun. De aceea, numărul de căsuțe este redus la jumătate. Felul în care vor fi dispuse și în care va fi amenajată Piața Sfatului va fi în așa fel încât să nu permită formarea de grupuri mari sau aglomerație." a declarat Flavia Boghiu, viceprimarul mun. Brașov


Analiza dosarelor pentru atribuirea căsuțelor și publicarea rezultatelor se va face marți, 15 decembrie, iar contestațiile sunt admise de la momentul publicării rezultatelor până la data de 16.12.2020, ora 10:00. Rezultatele finale vor fi publicate miercuri, 16 decembrie, cel târziu la ora 15.00, iar repartizarea căsuțelor se va face joi, 17 decembrie, începând cu ora 13:00. Punctajul cel mai mare va fi obținut de meșteșugarii, care au sediul social sau punctul de lucru în Brașov, care comercializează produse proprii și care acceptă plata cu cardul.

Comentarii

Ultimă oră