Sari la conținut
200-de-amenzi-in-doar-o-singura-zi

Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestora fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Echipele mixte au acționat în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe și în stațiile și mijloacele de transport în comun din județul nostru.

Polițiștii brașoveni, alături de polițiștii locali au legitimat aproximativ 2.500 de persoane, au verificat 25 de mijloace de transport persoane și 270 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 200 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 192 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 7 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea inderdicțiilor privid deplasarea sau libera circulație și o sanacțiune pentru nerespectarea măsurilor privind carantina sau izolarea, valoarea totală a acestora fiind de 13.000 de lei.

Totodată, polițiștii au verificat 2.150 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”.

Comentarii

Ultimă oră