Sari la conținut

În 2010 frumuseţi dintre cele mai mai mari au depus actele pentru a-şi face pierdută pe cale legală perechea. Divorturile glamouroase au curs din ianuarie până în decembrie fără oprire. Charlize Theron, Scarlett Johanson, Eva Longoria, Cheryl Cole, Kate Winslet, Rachel Weisz sau Liz Hurley şi-au anunţat "prietenia" ce le-o vor purta soţilor lor de acum înainte.

Cheryl Cole îşi părăseşte după patru ani de căsătorie soţul fotbalist star la Chelsea, după ce află că acesta a trimis o grămadă de mesaje explicit sexuale la două fete.

Superstarul din golf, Tiger Woods, e părăsit de soţia lui suedeză, Elin Nordegren, după şase ani de căsnicie şi prea multele lui aventuri.

Eva Longoria află că soţul ei, baschetbalistul Tony Parker, pentru care spunea că a simţit dorinţă la prima vedere, o vrea cu ardoare pe soţia unui fost coleg de echipă, Erin Barry. Erin Barry a negat că despre ea ar fi vorba în povestea divorţului lor, dar anturajul Evei Longoria a vorbit de multe ori despre mesajele fierbinţi trimise ei de către Tony Parker.

Comentarii

Ultimă oră