Sari la conținut

2012 aduce cea de-a doua ediţie a 11even la Braşov

După prima ediție a evenimentelor 11even din 11.11.2011, în care sute de oameni din mai multe orașe ale țării, inclusiv din Braşov,  s-au bucurat de prezența unor vorbitori de excepție în cadrul unor evenimente desfășurate simultan,  organizatorii anunță pentru 2012 o a doua ediție 11even, mult mai complexă.
Dintre speakerii de la ediţia trecută de la Braşov amintim pe Sorin Peligrad -preşedinte JCI Braşov, Andrei Pena - director Money Express, Luana Popa - femeie de afaceri, Cristian Mihăilescu - regizorul, Felicia Filip - soprană sau preotul Vasile Oltean.
Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: rețeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum și un eveniment excepțional la început de octombrie, organizat în București. Evenimentele locale 11even din 2012 se vor desfășura în perioada 25 - 31 mai. 11even va ajunge în Cluj,  Iași, Sibiu, Bistrița, Oradea, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureș și Chișinău. Pornind de la tematica din acest an, “Despre oameni curajoși și despre oameni care au creat bucurie în jurul lor”, în cadrul evenimentelor 11even publicul participant va putea să asculte și să trăiască emoția unor experiențe de viață extraordinare. Scopul este acela de a arăta prin discursuri de 11 minute ale invitaților 11even că trebuie și putem fi mai încrezători în propriile forțe, înțelegând că Speranța, Curajul și Puterea de a aduce bucurie în jurul nostru sunt elementele care fac diferență și care ne pot ajuta să depășim diverse provocări și să perseverăm atât la nivel personal cât și profesional. Detalii pe www.11even.ro

Comentarii

Ultimă oră