Sari la conținut

24 ianuarie la Râșnov: Hora Unirii cu cele mai bune săritoare din lume

24-ianuarie-la-rasnov-hora-unirii-cu-cele-mai-bune-saritoare-din-lume

Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită la Râșnov într-o companie selectă. Ceremonia dedicată zilei de 24 ianuarie s-a desfășurat concomitent cu deschiderea oficială a celor două etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile - feminin.

„Le spunem «Bun venit!» oaspeților noștri! Sărbătoarea sporturilor de iarnă la Râșnov a început acum și continuă peste o lună, când vom găzdui și două etape de Cupă Mondială la băieți. Ne bucurăm nespus că orașul nostru este an de an parte a unui fenomen foarte iubit la nivel mondial. Cum a spus râșnoveanul nostru, Gheorghe Gerea, reputat antrenor al săritorilor cu schiurile, după atâta muncă, a sosit momentul să scoatem și noi capul în lume”, a declarat primarul Râșnovului, Liviu Butnariu.

Ceremonia a început cu un moment solemn, intonarea imnului României, a continuat cu înmânarea numerelor de concurs și s-a încheiat cu Hora Unirii, la care au luat parte militarii Brigăzii 42 Comunicații și Tehnologia Informației, oficialitățile prezente, spectatorii, dar și cele mai bune săritoare ale lumii, care sâmbătă și duminică au concurat la Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării.

Comentarii

Ultimă oră