Sari la conținut
29-martie-prima-masa-critica-din-2013

Prima Masă Critică din Braşov din anul 2013 va acea loc vineri, 29 martie, de la ora 18:00. Locul de întâlnire, statuia Lupoaicei cu pui din faţa Primăriei Braşov. Traseul parcurs va fi acelaşi:

Primărie – str. Nicolae Iorga, Casa Armatei, giratoriu Livada Poştei, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea Bucureşti, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuţă, blvd. Gării, giratoriu Făget, str. Aurel Vlaicu, giratoriu Plevnei, blvd. Griviţei, str. 13 Decembrie, Aula Universităţii, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Traseul are 13,3 km şi este parcurs de obicei într-o oră. Pot participa toţi cei care au bicicletă, nu există taxă de participare sau listă de înscriere. „Rugămintea noastră este ca minorii sub 14 să vină însoţiţi de părinţi care să aibă grijă de ei. De asemenea, pentru a da un exemplu pozitiv, recomandăm purtarea căştii de protecţie, deşi nu este obligatorie. Organizatorii nu răspund de eventualele accidente sau incidente petrecute din vina participanţilor. Fiecare răspunde pentru propria persoană. Vă rugăm să vă purtaţi civilizat la manifestare şi să nu aduceţi injurii pietonilor, altor biciclişti sau şoferilor. De asemenea, nu vă angajaţi în conflicte verbale sau fizice cu alţi participanţi la trafic şi nu încercaţi să faceţi scheme, sărituri în timpul evenimentului. Strada nu este loc de joacă. De asemenea, rugăm participanţii să nu circule pe trotuar cu bicicleta, fiindcă unul din scopurile acestui eveniment este să convingem oamenii că locul bicicliştilor este pe carosabil şi nu pe trotuar”, a declarat Robert Lazăr, preşedintele Asociaţiei Braşovul Pedalează.

Comentarii

Ultimă oră