Sari la conținut

46 de piloţi amatori au alergat în etapa a doua de la Promo Rally Braşov

46-de-piloti-amatori-au-alergat-in-etapa-a-doua-de-la-promo-rally-brasov

Clubul Auto Blic a avut parte de o asistenţă record la cea de-a doua etapă de la Promo Rally Braşov. 46 de piloţi amatori au alergat în trei clasamente distincte, pentru trei locuri la şcoli celebre de pilotaj din România. Timpul perfect şi traseul uşor modificat faţă de prima rundă a scos în evidenţă calităţile viitorilor piloţi din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Promo Rally Braşov şi-a consumat week-endul trecut etapa a doua din cele 5 programate în total. La această rundă, asistenţa a fost mult mai numeroasă. Profitând de o vreme perfectă, cu mult soare, 46 de piloţi amatori s-au întrecut în trei clasamente distincte.

Clubul braşovean Auto Blic le-a pregătit piloţilor un traseu modificat faţă de prima etapă, care a inclus şi câteva surprize.Etapa a doua a fost deschisă de Robert Barabaş şi Vlad Teodor, piloţi profesionişti în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Promo Rally Braşov a atras piloţi şi din ţară, nu numai din judeţul Braşov.

Piloţii de la Promo Rally Braşov se luptă pentru trei locuri la un curs de pilotaj la şcolile Napoca Rally Academy, Giri Rally School şi Vasile Hobby Sport. Mai mult, câştigătorul clasei mezine R1, cu propulsoare sub 1.600 centimetri cubi, va putea debuta în competiţiile oficiale la bordul unui bolid Suzuki, pus la dispoziţie de Sibiu Rally Team.

Comentarii

Ultimă oră