Sari la conținut
5-ani-de-brasovul-tau-

Cel mai citit  ziar braşovean împlineşte cinci ani de existenţă.  De cinci ani, braşovenii stau la coadă în fiecare dimineaţă pentru a prinde ultimul număr din ziar la punctele de distribuţie din oraş.  Dat din mână în mână, ziarul ajunge zilnic în casele a mii de braşoveni.
Cu cele mai interesante ştiri locale, cu informaţii utile şi  cu cele mai recente anunţuri de mică publicitate, ziarul ocupă astăzi locul întâi în preferinţele braşovenilor.
În plus, doar în "Braşovul Tău" puteţi vedea fotografii unicat cu istoria oraşului şi citi articole din ziarele vremii. De asemenea, îi provocăm pe cititorii noştri să ne trimită propriile poveşti despre Braşov şi fotografii vechi cu oraşul de la poalele Tâmpei. Aşteptăm să rescriem împreună istoria oraşului în cuvinte şi în imagini.
Ţintele cotidianului „Braşovul Tău” au fost clare de la început: un ziar simplu, uşor de citit şi bine informat. Iar echipa de la "Brasovul Tau" a dovedit că se poate, iar astăzi ziarul este lider absolut pe piaţa media locală.
Braşovul Tău este distribuit în municipiul Braşov, în mai multe puncte fixe, dar şi la mai multe magazine. Cu un tiraj fără concurenţă pe piaţa locală, cotidianul vine în sprijinul braşovenilor oferind cel mai mic preţ pentru anunţurile de mică publicitate, care pot fi plătite la magazinele partenere sau prin sms la 1442.  În acelaşi timp, ziarul  are o ofertă fără concurenţă pentru campaniile de mare publicitate.

De asemenea, ziarul a fost întotdeauna un partener în susţinerea şi promovarea  evenimentele importante din judeţul Braşov.

Puteţi răsfoi şi pe internet ziarul. Detalii aici.

Comentarii

Ultimă oră