Sari la conținut
5-motive-maripusc

Am onoarea să fiu ghida voastră brașoveană pentru câteva minute și vreau să vă dau 5 motive să alegeți MARIPUSC.

Laboratorul de cofetărie are deja tradiție-n oraș, anul acesta a împlinit 18 ani de activitate susținută. Este membru al comunității brașovene de afaceri, mai mult, este de 10 ani fruntaș în topul firmelor.
Cofetarii, cu toții calificați, au harul de-a crea prăjituri și torturi deosebite folosind rețetele tradiționale. Impor­tant de menționat că ingredientele utilizate sunt cele tradiționale, nu „suro­ga­tu­ri­le” actuale.
Când ați mâncat ultima dată o prăjitură cu frișcă naturală?
Pornind de la tradiționala plăcintă cu brânză, ajungând la bușeurile cu ciuperci, apoi continuând cu savarină sau cu amandină, minijffre, tort Vip, ajungând la înghețata de cafea, casata sau parfe de ciocolată, toate acestea sunt realizate conform mana­ge­men­tului integrat calitate-siguranța alimentului pentru care MARIPUSC este certificat din 2005.
Încă de la începuturi clien­ții s-au simțit de fapt musafirii MARIPUSC. Această apropiere a condus la înfiriparea unei frumoase prietenii, de lungă durată. Acum clienții pot comanda pro­du­se­le mai ușor prin site-ul de comenzi online, pot beneficia de livrări la domiciliu, de consultanță online pe tot parcursul zilei, de informații detaliate la magazin sau virtual, de nenumărate sesiuni de degustări.
Este o onoare, însă și o mare responsabilitate, pent­ru că mulți dintre beneficiarii produselor sunt copii, persoane în vârstă sau cu afecțiuni.
Dacă treceți pe la MARIPUSC, veți simți un iz de noutate: vis de toamnă, brioșe cu afine, flancuri cu mere! Însă marea noutate pentru această toamnă este Cofetăria Maripusc – un loc cochet, vesel, aerisit, în care puteți zăbovi pentru o clipă!

Cofetăria Maripusc
(bloc Privilegio)
Str. Traian nr. 4
Telefon: 0268.411.055

Comentarii

Ultimă oră