Sari la conținut

500 de lei, tichete sociale pentru copiii săraci. Cererile, până pe 8 septembrie

500-de-lei-tichete-sociale-pentru-copiii-saraci-cererile-pana-in-8-septembrie

500 de lei, tichete sociale pentru copiii săraci. Cererile se depun până în 8 septembrie

Copiii din familii sărace, de la grădiniţă până la clasa a VIII-a, vor primi un sprijin sub formă de tichet social, în cuantum de 500 de lei pe an.


   Pentru asta, însă, trebuie ca părinţii lor să depună, până în 8 septembrie 2020, cereri la Direcţia de Asistenţă Socială şi să facă dovada faptului că se încadrează în anumite limite de venit.


    De exemplu, se încadrează copiii înscrişi în învăţământul primar şi gimnazial care se află în întreţinerea familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe ţară, respectiv 1.115 lei.


    „Având în vedere că în cazul preşcolarilor există venituri care nu se iau în calcul la stabilirea venitului mediu net lunar pe membru de familie, reprezentanţii copiilor preşcolari sunt rugaţi să contacteze Direcţia de Asistenţă Socială Braşov la numărul de telefon 0727 753747”, precizează reprezentanţii DAS Braşov.


    Cererea de înscriere se poate descărca de pe site –ul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov www.dasbv.ro. Solicitările se transmit pe e-mail dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov din str. Panselelor nr. 23, în intervalul orar 08:30-16:00 şi joi în intervalul orar 08:30-18:00.

Comentarii

Ultimă oră