Sari la conținut

53 de utilaje de deszăpezire au acționat toată noaptea în municipiul Brașov

53 de utilaje de deszăpezire au acționat toată noaptea în municipiul Brașov. După ce a început ninsoarea mai abundent, activitatea de deszăpezire a vizat străzile principale, după care s-a intrat pe cele secundare și cele din interiorul cartierelor. În acest moment se circulă în condiții bune și se acționează în interiorul cartierelor. În Poiana Brașov au acționat 5 utilaje, iar alte două au deszăpezit drumul spre Poiană.


În această noapte s-au utilizat aproximativ 320 de tone de material antiderapant, stocul municipalității fiind, în urma reaprovizionării, de aproximativ 2.600 de tone. Săptămânal se achiziționează material antiderapant, astfel încât stocurile să fie suficiente, indiferent de cantitățile de zăpadă căzute.


Le reamintim brașovenilor că în sezonul rece trebuie ca autoturismele să fie echipate cu cauciucuri de iarnă, iar înainte de a porni la drum, mașinile trebuie curățate pentru a avea o vizibilitate optimă. În același timp, îi invităm pe brașoveni să utilizeze mijloacele de transport în comun, în locul autoturismelor proprii, acestea asigurând condiții optime de confort, viteză și siguranță.


Cetățenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratul firmei, care face deszăpezirea, la numărul de telefon 0268-416495.

Comentarii

Ultimă oră