Sari la conținut

6 pozitii pentru o partida de sex romantic. Redescopera amorul tandru si senzual!

6-pozitii-pentru-o-partida-de-sex-romantic-redescopera-amorul-tandru-si-senzual

Romantismul a pierdut tot mai mult teren in ultimii ani, iar barbatii pun acest lucru pe seama emanciparii si a nevoii de independenta pe care le manifesta reprezentantele sexului frumos. Insa noi stim foarte bine cat de mult ne-ar placea un partener de moda veche, cu care sa facem dragoste, nu sex.

De aceea, fiecare femeie ar trebui sa stie cateva pozitii sexuale tandre si timide, care sa-i ofere posibilitatea de a-si saruta delicat iubitul si de a-l privi in ochi in momentele dulci din dormitor. Iata care sunt acestea:

1. Balansoarul iubitor (2)
Iubitul tau se va aseza turceste, cu picioarele incrucisate si se va sprijini in maini, pe care le va tine la o distanta de 20-30 cm in in spatele coapselor. Din aceasta pozitie, se va putea balansa cu usurinta inainte si inapoi, in timp ce tu vei sta asezata deasupra lui in pozitie de calarie. Nu doar ca veti pastra contactul vizual in timpul actului, dar tu vei avea si avantajul de a controla penetrarea si miscarile.

2. Aparatul glisant (3)
Aceasta este una dintre cele mai usoare pozitii romantice de care te-ai putea bucura alaturi de partenerul tau. El va sta intins pe spate, iar tu te vei intinde deasupra lui, cu privirea spre el. Va veti misca precum un aparat glisant, inainte si inapoi. Este o pozitie minunata, mai ales ca iti stimuleaza si clitorisul fara prea mari eforturi.

3. Nirvana (4)
Era imposibil ca din aceasta lista sa fi lipsit o varianta a pozitiei misionarului. Nu intamplator aceasta este una dintre preferatele cuplurilor, ci pentru ca ofera posibilitatea unui act sexual plin de sarutari si mangaieri. Nirvana este o variatie a pozitiei clasice, in care iubitul tau va trebui sa te cuprinda cu totul intre picioarele sale. Iti va placea, pentru ca iti ofera acces total la corpul sau care abia asteapta mangaierile, dar si pentru ca va veti putea saruta fara incetare.
4. Lacatul tandru (5)
Chiar daca vorbim despre sex romantic, nu inseamna ca trebuie sa ne limitam la patul din dormitor. Iata o pozitie pe care ati putea sa o incercati pe blatul din bucatarie, pe un scaun sau chiar pe birou: lacatul tandru. In timp ce tu te vei aseza pe marginea suprafetei pe care ati ales-o drept recuzita, sprijinindu-te in mainile pe care le vei tine in spatele coapselor, iubitul tau va fi nevoit sa stea in picioare. Tu vei forma un zavor in jurul lui cu ajutorul picioarelor si il vei putea controla, impingandu-l sau tragandu-l spre tine.
5. Varful muntelui numit "Dorinta" (6)
Aceasta pozitie seamana destul de mult cu cea anterioara, doar ca de aceasta data tu nu vei mai avea nici un sprijin in afara bratelor lui puternice, care-ti vor sustine coapsele. Ai inteles bine, el va sta in picioare, iar tu te vei incolaci in jurul sau pentru a-ti putea mentine echilibrul. Ca orice pozitie solicitanta, aceasta va va ajuta sa atingeti apogeul placerii.

6. Contopirea(8)
Daca pana acum am vorbit numai despre pozitii care permit contactul vizual, nu inseamna neaparat ca doar acestea pot fi romantice. O dovada a acestei constatari este pozitia linguritei. Insa daca vrei sa fii chiar mai romantica, poti sa incerci o pozitie care-ti va permite sa te contopesti de-a dreptul cu iubitul tau. Este vorba de o pozitie "pe la spate", asemanatoare linguritei, care insa va va impune sa va indoiti picioarele in acelasi fel si sa va lipiti unul de celalalt in totalitate

Comentarii

Ultimă oră