Sari la conținut

7 tipuri de blugi moderni de damă care îţi pot ridica nivelul garderobei

7-tipuri-de-blugi-moderni-de-dama-care-iti-pot-ridica-nivelul-garderobei

Blugii sunt printre cele mai purtate articole de îmbrăcăminte. Ei sunt apreciaţi pentru rezistenţa lor şi pentru aspectul care îi face să fie atât de cunoscuţi. Sunt piese vestimentare care nu lipsesc niciodată din garderobă şi care sunt iubite de către persoanele de orice vârstă. Indiferent de stilul care te reprezintă, poţi să găseşti forma de pantaloni care să ţi se potrivească. Aşadar, poţi avea o garderobă plină de variante de blugi care să fie pe gustul tău şi care să te ajute să construieşti ţinute deosebite în fiecare zi. De la blugii skinny negri şi până la pantalonii tipici cu croiala clasică, poţi să te bucuri de diversitate şi creativitate zilnic. Foggi.ro oferă multiple variante de blugi cu croieli diferite pentru a te ajuta să ai cele mai frumoase ţinute. Pentru mai multe detalii şi pentru a cumpăra blugii care să îţi ridice nivelul garderobei, poţi accesa link-ul următor: https://www.foggi.ro/blugi-dama/. Iată câteva variante care te pot ajuta să faci combinaţii speciale de articole vestimentare:


1. Blugi skinny


În ultimii ani de zile, blugii skinny au fost cei mai purtaţi şi apreciaţi blugi. Ei au căpătat multe forme în partea superioară şi au avut multiple accesorii care i-au făcut să fie speciali. Blugii de acest tip scot în evidenţă formele feminine şi te ajută să construieşti ţinute care atrag privirea. Poţi să îi combini cu bluze asimetrice, cu tricouri simple albe sau cu bluze pline de paiete. Orice este posibil, iar tu poţi să adaptezi ţinuta construită la evenimentul care te interesează. Astfel, pentru o ieşire în club, un top cu sclipici şi o pereche de blugi skinny pot să te ajute să ai o seară minunată. Pentru o ieşire în parc poţi alege să porţi blugii skinny cu un tricou simplu sau colorat de vară. Blugii skinny sunt apreciaţi indiferent de vârstă. Ei sunt adoraţi pentru modul în care scot în evidenţa frumuseţea oricărei doamne sau domnişoare.


2. Blugi cu talie înaltă


Blugii cu talie înaltă sunt, de asemenea, foarte atent studiaţi. Ei au diverse tipuri de înălţimi şi croieli şi ies în evidenţă prin modul în care sunt realizaţi. Talia înaltă pune în valoare corpul femeii. Blugii de acest tip pot să fie purtaţi cu bluze mai scurte şi pot fi introduşi în ţinute mai moderne, tinereşti. De asemenea îi poţi folosi atunci când vrei o ţinută simplă, dar specială. Poţi alege o pereche de blugi negri şi poţi folosi un tricou sau o bluză simplă, pentru un contrast de culoare. Bluza trebuie să fie introdusă în pantaloni sau să fie crop. Poţi alege ceea ce te face să te simţi bine şi te pune în valoare.


3. Blugi de damă elastici


Blugii elastici nu trebuie să îţi lipsească niciodată din dulap. Ei sunt versatili şi foarte comozi. Poţi să îi foloseşti de oricâte ori mergi mai mult pe jos, de câte ori ieşi la plimbare sau la cumpărături. Astfel, te vei bucura de avantajele de a avea blugi lejeri, care să fie uşor de purtat întreaga zi.


4. Blugi de damă cu model deosebit în talie


Talia unei perechi de blugi este foarte importantă. Ea poate să fie decorată sau poate avea un model deosebit. Croiala ei poate să fie foarte înaltă sau poate primi o formă de vârf inversat. Te poţi bucura de o multitudine de opţiuni de blugi cu talie specială pe Foggi.ro.


5. Blugi moderni cu tăieturi fine în zone atent alese


Blugii moderni au adeseori tăieturi fine pentru un aspect tineresc sau industrial. Ei sunt prespălaţi şi au forme care sunt speciale. Poţi să îi asortezi cu tricouri cu imprimeuri viu colorate sau cu bluze asimetrice şi neobişnuite. Poţi să îţi pui în valoare stilul folosind perechea de blugi care te avantajează.


6. Blugi violet


Pentru o pată de culoare, foloseşte blugi violet. Poţi să te bucuri de posibilitatea de a construi ţinute speciale dacă alegi să cumperi blugii violet de la Foggi.ro. Vei ieşi oricând în evidenţă.


7. Blugi cu accesorii aplicate


Poţi opta pentru blugi cu accesorii aplicate pentru ţinute care ies din tipare, pentru un aspect neobişnuit. Aceştia pot avea perle, pietre, benzi colorate, paiete sau alte accesorii deosebite.

Comentarii

Ultimă oră