Sari la conținut

7,7 milioane de lei pentru deszăpezirea din această iarnă

77-milioane-de-lei-pentru-deszapezirea-din-aceasta-iarna

CJ Brașov a alocat 7,7 milioane de lei pentru deszăpezirea din această iarnă. Peste 66 de kilometri de drumuri sunt oficial închise pe perioada sezonului rece. Plenul Consiliului Judeţean Braşov s-a întrunit în şedinţa ordinară a lunii noiembrie. Printre cele mai importante decizii adoptate astăzi se numără Planul operativ de deszăpezire pe drumurile județene pentru iarna 2020-2021.


Ca în fiecare an, pentru efectuarea activităţii de deszăpezire a drumurilor judeţene, coordonată de la nivelul Consiliului Judeţean Braşov, se va acţiona pe trei zone: zona Braşov – Zărnești – Bran, care va fi deservită de SC Eurostrada SRL; zona Rupea – unde vor lucra utilajele SC Eurostrada SRL în asociere cu SC Morani SRL; zona Şercaia – Făgăraş – Cincu, unde vor interveni drumarii de la SC Consal SRL. Pentru activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene în iarna 2020-2021, CJ Braşov a alocat peste 7,7 milioane de lei.


Planul de deszăpezire prevede montarea unor panouri parazăpezi pe anumite porţiuni expuse viscolului din drumurile DJ 103 A Braşov – Tărlungeni – Zizin; DJ 103 B Săcele – Tărlungeni – Teliu; DJ 104 A Perşani – Victoria; DJ 104 C Făgăraş – Recea; DJ 112 A Codlea – Vulcan; DJ 112 D Cărpiniş – Prejmer. În prezent, reţeaua de drumuri judeţene însumează 643,048 km, însă anumite sectoare de drumuri, care totalizează 66,589 km, vor fi închise pe perioada iernii.

Comentarii

Ultimă oră