Sari la conținut

Flore Salalidis, cunoscută ca „braşoveanca lui Iri” dupa ce şi-a făcut de cap cu acesta în jacuzzi, s-a distrat de minune într-o secţie de poliţie, oferindu-le oamenilor legii un show de neuitat, anunţă tabloidul „Cancan”.

A vrut cu cătuşe. Flore a mers recent cu un prieten într-un bar din oraş. La ieşire, nonconformista blondă a avut o altercaţie cu oamenii legii, cerându-le acestora să-i pună cătuşele. „I-am zis domnului poliţist că i se vede pistolul şi că-i stă într-o parte şi a luat foc, spunându-mi că mă duce la secţie. I-am zis să mă aresteze şi că merg numai cu cătuşe. N-a vrut, poate nu le avea. Am ajuns la Secţia 3 Poliţie şi a început show-ul. Eu am dat-o în caterincă vreo oră, după care am început să mă enervez pentru că eram cu patru poliţişti într-un birou şi începusem să mă plictisesc”, a declarat Flore pentru „Cancan”.

Le-a arătat sânii. Pentru că, la un moment dat, în secţia de poliţie unde a fost dusă, spiritele s-au încins, a decis să se dezbrace în faţa poliţiştilor pentru a-i „răcori”. „Le-am aratăt sânii, nu am făcut nimic rău. Nu cred că trebuie să fiu pedepsită pentru că le-am oferit o imagine frumoasă unor domni, mai ales că am un fizic mai mult decât interesant”, a declarat braşoveanca.

A fost filmată. „Toate vedetele de la Holywood au fost arestate. Eu de ce n-aş fi”, le-a mai spus Flore poliţiştilor, care n-au vrut să-i îndeplinească dorinţa şi să-i pună cătuşele. În schimb, au filmat-o în timpul actului de exhibiţionism. Flore s-a enervat şi i-a filmat, la rândul ei, cu telefonul mobil. Vizita la poliţie s-a încheiat după aproximativ două ore, tânăra fiind amendată pentru tulburarea liniştii publice. Blonda a refuzat însă să semneze procesul verbal, susţinând că nu a făcut nimic.

Comentarii

Ultimă oră