Sari la conținut

A fost pus în funcţiune noul semafor pietonal de pe strada 13 Decembrie

a-fost-pus-in-functiune-noul-semafor-pietonal-de-pe-strada-13-decembrie

Modificări ale circulaţiei pe strada 13 Decembrie. A fost pus în funcţiune şi un nou semafor pietonal

La mijlocul acestei săptâmâni, a fost deschis un nou şantier pe strada 13 Decembrie, respectiv pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Metalurgiştilor şi giratoriul de la Independenţei, pe partea dinspre blocuri.

Pentru a se putea lucra la demolarea trotuarului şi crearea fundaţiei pentru noua bandă de circulaţie, o porţiune din sensul de mers spre oraş a fost închis pentru a se amenaja un trotuar provizoriu, pe stradă, delimitat cu separatoare de sens de carosabilul propriu-zis. De altfel, axul drumului a fost mutat mai spre stadion, astfel încât să rămână câte două benzi de circulaţie pe fiecare sens de mers. Traseul este oarecum şerpuit acum din cauza lucrărilor, astfel că şoferii care tranzitează zona trebuie să fie cu băgare de seamă.


   De asemenea, începând de miercuri  a devenit funcţional şi semaforul pietonal de la Lidl şi pentru început, la faţa locului au fost mobilizaţi şi agenţi ai Poliţiei Locale, care să îi înveţe, pe cei care nu sunt atenți, sau nu prea ştiu „culorile”, regulile de circulaţie, fie că vorbim de şoferi sau de pietoni.

Comentarii

Ultimă oră