Sari la conținut

A început montarea semafoarelor la două treceri de pietoni de pe str. 13 decembrie

a-inceput-montarea-semafoarelor-la-doua-treceri-de-pietoni-de-pe-str-13-decembrie

Anunţată de mai multă vreme, semaforizarea a două treceri de pietoni de pe strada 13 Decembrie, respectiv cea de la intersecţia acestei artere cu strada Ştefan Baciu şi cea de la magazinul Lidl din Tractorul, a început zilele trecute.

Mai exact, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a anunţat că luni au început lucrările de forare pe sub stradă, pe unde vor trece cablurile, iar pentru săptămâna viitoare este programată şi echiparea celor două semafoare.

Semaforizarea celor două treceri de pietoni este necesară având în vedere că 13 Decembrie a devenit una dintre cele mai aglomerate artere din oraş, iar la orele aglomerate, şoferii nu prea opresc, pentru a le acorda prioritate pietonilor, aceştia din urmă având tendinţa de a trece strada „unul câte unul”, lucru care îi nemulţumeşte pe conducătorii auto.

În programul de semaforizare mai sunt încă trei „zebre”, respectiv cea de pe strada Zizinului (de la viitorul Liceu Sportiv), cea de intersecţia str. Poarta Schei - str. Apollonia Hirscher şi cea de la corpul de pe strada De Mijloc al Şcolii Gimnaziale nr. 12.

Reprezentanţii municipalităţii braşovene au precizat că deocamdată pentru aceste trei treceri de pietoni se lucrează la documentaţie.

Comentarii

Ultimă oră