Sari la conținut

„Acceptă-mă așa cum sunt!” A avut loc a noua ediție a Festivalul Rafael

acceptama-asa-cum-sunt-a-avut-loc-a-noua-editie-a-festivalul-rafael

Festivalul Rafael, ajuns la cea de-a noua ediție și denumit sugestiv „Pot fi prietenul, colegul sau ruda ta. Acceptă-mă așa cum sunt!”, a avut loc la finalul săptămânii trecute. Evenimentul a reunit în jurul persoanelor cu dizabilități asistate de organizație nenumărați copii de toate vârstele, de la toate grădinițele și școlile din comunitatea locală codleană, artiști și prieteni mai vechi și mai noi ai cauzei pe care o slujeșc cei de la Rafael: creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități.


    Festivalul a început în 3 octombrie 2019, la ora 11, pe Promenada Codlea, cu piesa „Don Quijote”, prezentată în fața preșcolarilor de actorii Teatrului Strada. Pentru elevii ciclurilor gimnazial și liceal a fost apoi organizat un cros pe o distanță de 2 kilometri. Au urmat cântece, dansuri și multă voie bună.


    Cei prezenți au putut admira și chiar achiziționa produse realizate de persoanele cu dizabilități în cadrul Atelierului Rafael.


     „Baloanele de săpun, face painting-ul și jocurile în aer liber au condimentat atmosfera și i-au ținut pe copii și pe adulți conectați la atmosfera festivalului, până aproape de venirea ploii. Extrem de gustoasă, tocana gătită de Chef George și de ucenicii lui, i-a adunat pe toți cei prezenți în jurul ceaunului, generozitatea sponsorilor noștri fiind deja proverbială, întrucât Codlea este de mult timp o comunitate activă în plan economic și social”, a explicat Claudiu Ștaier, reprezentant al Fundației Rafael.

Comentarii

Ultimă oră