Sari la conținut

Accident rutier cu 3 victime pe strada Aurel Vlaicu (Galerie Foto + Video) Update 11:11

ultima-ora-accident-rutier-cu-3-victime-pe-strada-aurel-vlaicu-galerie-foto

Update: 11:11

Punctul de vedere al Poliţie în cazul accidentului de pe Aurel Vlaicu

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.20. Un şofer în vârstă de 37 ani, domiciliat în Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe str. Aurel Vlaicu, dinspre str. 13 Decembrie, către str. Griviţei, pe banda nr. 2, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (asfalt umed), a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în Zărneşti. În urma accidentului a rezultat vatamarea corporală gravă a celor doi conducători auto şi vatămarea corporală uşoară a pasagerului de pe locul dreapta faţă al autoturismului condus de bărbatul de 37 de ani, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, unde le-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii de la Biroul Rutier Braşov.

Update: 21.00

Trei persoane au fost rănite, dintre care una a ajuns la spital în stare gravă, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe strada Aurel Vlaicul, la 50 de metri de Biserica Sfinții Petru și Pavel. Un taxi în care se aflau două persoane s-a lovit cu un alt autoturism care venea din sens opus. Din cauza accidentului traficul pe strada Aurel Vlaicu a fost oprit mai bine de 45 de minute, iar apoi s-a desfășurat cu dificultate încă jumătate de oră. „Bubuitura am auzit-o, o bubuitură foarte puternică și am ieșit imediat din curte. Am sunat la 112. Am văzut șoferul pe bancheta din spate, îi curgea sânge, nu prea mai era conștient, cred că era destul de grav. Din cealaltă mașină am văzut o persoană lovită la picior parcă, șchiopăta. Vedeți și dumneavoastră în ce hal arată mașinile, deci au avut viteză altfel nu se explică. Din câte am înțeles șoferul de pe taxi ar fi vinovat. Ar fi intrat în balans după cum am înțeles și nu a mai putut stăpâni mașina și a intrat pe contrasens, din câte am înțeles eu”, ne-a declarat un locatar de pe strada Aurel Vlaicu. La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, o ambulanță și mai multe echipaje de pompieri. „Am fost solicitați să intervenim la un accident de circulație produs între două autoturisme în Brașov. Am intervenit pentru a acorda primul ajutor la fața locului, accidentul s-a soldat cu trei victime, două persoane sunt conștiente în afara oricărui pericol, au suferit traumatisme ușoare, iar cea de-a treia, conducătorul auto al uneia dintre mașinile implicate în accident a suferit un traumatism cranio-cerebral, este în stare gravă, era inconștient și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Nu a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare”, a declarat pentru Brașovul Tău Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Update 20:45 - Primele Imagini de la locul accidentului

Update 20:41 - Galerie Foto Actualizată -

Update 20.15 -

Trei persoane au fost rănite, dintre care una a ajuns la spital în stare gravă, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe strada Aurel Vlaicul la 50 de metri de Biserica Sfinții Petru și Pavel.  Un taxi în care se aflau două persoane s-a lovit cu un  alt autoturism care venea din sens opus. Din cauza accidentului traficul pe strada Aurel Vlaicu a fost oprit mai bine de 45 de minute, iar apoi s-a desfășurat cu dificultate încă jumătate de oră.

(În scurt timp update Galerie Foto și Video)

Ora:18:33

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe strada Aurel Vlaicu din Braşov. Trei persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Mai multe echipaje S.M.U.R.D. se află acum la faţa locului. Vom reveni cu amănunte!

Comentarii

Ultimă oră