Sari la conținut

Accident rutier pe 13 Decembrie Brașov. Ambele mașini au suferit daune totale si doi pasageri au fost transportați la spital.

accident-rutier-pe-13-decembrie-brasov-ambele-masini-au-suferit-daune-totale-si-doi-pasageri-au-fost-transportati-la-spital

Traficul pe strada 13 Decembrie, spre cartierul Tractorul, se desfășoară cu mare dificultate, din cauza unui accident, produs în jurul prânzului. Se pare că doi șoferi au intrat în coliziune și au ajuns în zona de șantier, respectiv pe porțiunea excavată unde se lucrează în vederea extinderii cu încă două benzi a acestei străzi aglomertate.

Una dintre mașini era un Matiz iar cealalta o Skoda Octavia, se pare ca ambele mașini au suferit daune totale. Potrivit IPJ vina accidentului a fost a Matizului, condus de un baiat de 20 de ani. In Skoda  se afla un echipaj de stiri MIX TV Brașov. Reporterul si cameramanul au fost duși la spital pentru ingrijiri medicale iar mașinile au fost tractate.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, ținând cont că pasagerii uneia dintre mașini a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului.

„În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital. Polițiștii efectuează verificări pt stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat subcomisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Comentarii

Ultimă oră