Sari la conținut

Accident teribil la Perșani! 4 morți și 22 copii răniți (UPDATE 14:08 - Galerie FOTO)

accident-teribil-la-persani-4-morti-si-22-copii-raniti-update-1346-galerie-foto

A fost declanșat Planul Roșu la nivelul județului Brașov în urma unui accident teribil care s-a produs la Perșani! 4 persoane au murit (3 adulți și 1 copil), iar 22 copii au fost răniți, dintre care 16 sunt în stare gravă după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. 8 echipaje SMURD, 4 echipaje de descarcerare și 4 ambulanțe au fost mobilizat în zonă și un echipaj de Terapie Intensivă.

ORA:13:54

Autocarul aparținea Clubului Copiilor din Iași și trebuia să ajungă la Arad! Este vorba de membrii ai Ansamblului Folcloric Hora. Potrivit autorităților mașina avea o capacitate de 25 de locuri însă în autocar de aflau 31 de pasageri. Martorii au declarat că rula cu viteză în momentul în care a intrat într-o curbă. S-a răsturnat, iar mai mulți pasageri au fost practic aruncați pe geam. Imediat a fost declanșat planul roșu la nivelul județului Brașov, iar la fața locuri au fost mobilizare zeci de forțe de intervenție, ambulanțe, S.M.U.R.D.-uri, echipe de descarcerare. Rând pe rând victimele au fost preluate și transportate la mai multe spitale din Brașov, inclusiv unități private.

Martorii spun că accidentul s-ar fi produs din cauza unui defecțiuni tehnice și că înainte ca autocarul să se răstoarne ar fi văzut scântei și flăcări la roți.

Comentarii

Ultimă oră