Sari la conținut

Accidente în weekend, la etapa de viteză în coastă de pe Drumul Poienii

accidente-in-weekend-la-etapa-de-viteza-in-coasta-de-pe-drumul-poienii

Un accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18, în cadrul etapei de la Braşov a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată pe DN 1E, spre Poiana Braşov.

Un pilot de curse a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă la stânga şi a lovit un stâlp de iluminat. Conducătorul auto nu a suferit răni grave, fiind condus la Spitalul Judeţean.

Poliţia a efectuat cercetări la faţa locului, urmând a stabili în continuare împrejurările în care a fost produs evenimentul.

De asemenea, duminică, un concurent la Raliul Braşovului, dar şi doi spectatori au fost răniţi, după ce pilotul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturism parcat pe marginea drumului, în zona Warthe din Braşov.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Judeţean de Poliție Brașov, accidentul a avut loc pe DN 1E, iar victimele au fost preluate de către ambulanţă în stare de conştienţă.

La Raliul Braşovului – Raliul TOTAL, cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, au fost înscrişi aproximativ 90 de piloţi.

Comentarii

Ultimă oră