Sari la conținut

Acţiune de colectare a deşeurilor electrice la Săcele

actiune-de-colectare-a-deseurilor-electrice-la-sacele


Sâmbătă  la Săcele, are loc o acţiune de  colectare a deşeurilor electrice organizată de Asociaţia RoRec. În intervalul ora 10.00-18.00 săcelenii au la dispoziţie 5 puncte de colectare fixe pentru a  depune deşeurile electrice şi electronice (DEEE). Acestea vor fi amplasate în următoarele locaţii din oraş:
1.    Baciu - Şcoala Generală nr.1                
2.    Hotar - Școala Generală Zajzoni                
3.    Ștefan cel Mare - la Parc agrement                
4.    B-dul G. Moroianu - la pod Medianu                
5.    Electroprecizia - la Piața agroalimentară    
           
În plus, Asociaţia RoRec pune la dispoziţia cetăţenilor serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, pentru deşeurile electrice grele sau voluminoase. Serviciul funcţionează pe bază de programare telefonică la unul dintre numerele de telefon 0751 366 252 şi 0268 327 041. Acestea sunt apelabile zilnic, non-stop. De asemenea, numărul 0800 444 800 este destinat tuturor celor ce vor să afle mai multe detalii despre această campaniei sau despre serviciul de preluare de la domiciliu, ce poate fi apelat gratuit, de luni până sâmbătă, între 9.00-18.00.
„Această acţiune de colectare este parte din campania Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare, iar această campanie este dedicată tuturor celor ce înţeleg de ce este important să colectăm şi să reciclăm corect deşeurile electrice. Lucruri pozitive se pot întâmpla pentru mediul înconjurător atunci când fiecare dintre noi este dispus să contribuie!”, au declarat reprezentanţii Asociaţiei RoRec.
Cetăţenii care vor depune deşeuri electrice în cadrul acestei acţiuni de colectare vor participa la o tombolă cu premii.

Comentarii

Ultimă oră